Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Μανιτάρια γεμιστά με ανθότυρο , Philadelphia και κεφαλοτύρι

Αγαπημένα μανιτάρια Portobello σε μια ακόμα παραλλαγή για να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!


Υλικά

20 μανιτάρια Portobello
3 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι
100 γρ ανθότυρο
80 γρ τυρί Philadelphia
30 ml ελαιόλαδο 
1 κουτάλι του γλυκού πιπέρι
μισό λεμόνι λαίμ



Εκτελεση


1) Σε ένα μπολ βάζω το κεφαλοτύρι, το ανθότυρο, τη Philadelphia, το πιπέρι και λίγες σταγόνες από το λαίμ. Τα ανακατεύω και τα αφήνω στην άκρη.

2) Σε ένα τηγάνι βάζω το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ένα ένα τα μανιτάρια.

3) Μόλις μαγειρευτούν τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι. Στη συνέχεια γεμίζουμε τα μανιτάρια με τη γέμιση από τα τυριά. Προ θερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.


4) Βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να κοκκινίσουν. Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε.

Καλή σας επιτυχία και καλή όρεξη ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου