Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Φιογκακια με σαλτσα Alfredo

Μια πανεύκολη συνταγή ,ιδανική για μετά τη δουλεία, με πολύ απλά υλικά. Τα ζυμαρικά τα αγαπάμε όλοι και αποτελούν ένα υλικό πασπαρτού , καθώς μπορούμε να το συνοδεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία από διάφορες σως, κρεατικά , θαλασσινά και άλλα.Ιταλική η σημερινή μας συνταγή, με πολύ γεμάτη γεύση , μια από τις πιο συχνές συνταγές σε ιταλικά εστιατόρια. Πάμε να την απολαύσουμε.







Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια 'φιογκάκι'
1/4 κούπας βούτυρο
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 σκόρδο κομματάκια\
1 1/2 παρμεζάνα τριμμένη
1/4 κούπας μαϊντανό





Εκτέλεση

1) Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια και αποσύρουμε όταν είναι έτοιμα. Τα στραγγίζουμε
2) Σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε 5 λεπτά, ανακατεύοντας τα
3) Προσθέτουμε το σκόρδο και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε γρήγορα και αποσύρουμε από τη φωτιά
4) Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια , τα ανακατεύουμε
5) Σερβίρουμε με μαϊντανό


Καλή επιτυχία και καλή όρεξη ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου