Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Σπιτική Μερέντα

Σε πολλούς η μερέντα θυμίζει τα παιδικά τους  χρόνια , σε ακόμα πιο πολλούς - που ακόμα την τρώμε με το κουτάλι της σούπας- είναι λατρευτική πρωινή και όχι μόνο, συνήθεια. Ειδικά για τα μικρά παιδιά , είναι απαραίτητο μέρος ενός νόστιμου πρωινού γεύματος. Θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερο να την κάναμε στο σπίτι μας , έτσι ώστε να μην ξεφεύγουμε από τα πλαίσια μιας σωστής  διατροφής, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά , ιδιαίτερα αν έχουμε και παιδιά στο σπίτι.
Σήμερα , λοιπόν, θα φτιάξουμε την πιο νόστιμη και πολύ εύκολη σπιτική μερέντα που σίγουρα θα τους ξετρελάνει όλους! !






Υλικα

1 Βιτάμ ή βούτυρο ( θερμοκρασία δωματίου )
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
125 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
1 κούπα τριμμένο φουντούκι
1 σφηνάκι λικέρ


Εκτελεση

1) Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ να αφρατέψει καλά 
2) Προσθέτουμε το γάλα, την κουβερτούρα και το κονιάκ συνεχίζοντας το χτύπημα
3) Ρίχνουμε και τα φουντούκια και χτυπάμε στο πιο αργό για 5 λεπτά περίπου 




Καλή επιτυχία και καλή όρεξη ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου