Τα πιο εύκολα σοκολατάκια με μόνο 2 υλικά! Δεν υπάρχουν πιο γευστικά και γρήγορα σοκολατάκια ενώ είναι πολύ ελαφριά. Γίνονται γεμιστά με γλυκό του κουταλιού, με ξηρούς καρπούς , με λευκή σοκολάτα και με ό,τι άλλο επιθυμείτε.
1 κ.σ. λάδι καρύδας
1) Λιώνουμε την κουβερτούρα και το λάδι καρύδας σε φούρνο μικροκυμμάτων ή σε μπεν μαρί
2) Αν θέλουμε τα σοκολατάκια γεμιστά, βάζουμε λίγη ποσότητα σε μια παγοθήκη , το γυρνάμε λίγο να πάει η σοκολάτα σε όλα τα τοιχώματα.
3) Το βάζουμε στην κατάψυξη για ένα 5 λεπτό
4) Βγάζουμε από τη κατάψυξη και γεμίζουμε με ότι θέλουμε ή τα αφήνουμε και σκέτα. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να γεμίσουν οι φόρμες τις παγοθήκης
5) Για μια ώρα το αφήνουμε στην κατάψυξη και μετά τα ξεφορμάρουμε όπως τα παγάκια
Μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες λευκής σοκολάτας για ομορφιά
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη ! ! !
Υλικά
4 σοκολάτες κουβερτούρα1 κ.σ. λάδι καρύδας
Εκτέλεση
1) Λιώνουμε την κουβερτούρα και το λάδι καρύδας σε φούρνο μικροκυμμάτων ή σε μπεν μαρί
2) Αν θέλουμε τα σοκολατάκια γεμιστά, βάζουμε λίγη ποσότητα σε μια παγοθήκη , το γυρνάμε λίγο να πάει η σοκολάτα σε όλα τα τοιχώματα.
3) Το βάζουμε στην κατάψυξη για ένα 5 λεπτό
4) Βγάζουμε από τη κατάψυξη και γεμίζουμε με ότι θέλουμε ή τα αφήνουμε και σκέτα. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σοκολάτα μέχρι να γεμίσουν οι φόρμες τις παγοθήκης
5) Για μια ώρα το αφήνουμε στην κατάψυξη και μετά τα ξεφορμάρουμε όπως τα παγάκια
Μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες λευκής σοκολάτας για ομορφιά
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη ! ! !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου